Om Oss

Dreem skapar medveten och engagerad arkitektur som påverkar samhällets positiva utveckling framåt och skapar mervärde för människor.
 
DREEM+om+oss+1-1.jpg

Dreem grundades på tre stycken ledord: etik, kreativitet och mångfald. Ända sedan starten har vi haft som målsättning att uttrycka oss kreativt med ett mål om att skapa ett hållbart och inspirerande samhälle. Under resans gång har vi vuxit och är ett kontor med bred internationell bakgrund och mångfald i våra team. Detta gör att vi tillsammans skapar något speciellt. Vi är ett lokalt kontor med stora planer för framtiden. Vi låter våra projekt tala för sig själva medan vi arbetar med att skapa arkitektur som påverkar samhällets positiva utveckling framåt.

Hållbarhet och expertis.

Dreem har erfarenhet av att arbeta med Miljöbyggnad, BREEAM och LEED. Vi strävar efter att arbeta resurseffektivt.

Vi har expertis inom områden som arkitektur, stadsbyggnad, byggnadskonstruktion, teknisk samordning och inredning.

dreem-projekt-jobba-hos-oss-1-1.jpg

Mångfald

På Dreem har medarbetarna internationell bakgrund med erfarenhet av att arbeta med projekt i andra länder. Dreem strävar efter att arbeta mångkulturellt.

Historia

Dreem grundades i januari 2014 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

DREEM+Medarbetare+4-1.jpg
dreem-projekt-kista-profilbyggnaden-1-1-slide.jpg

Processer

Dreem arbetar efter tydliga processer/ strategier som är utarbetade för att göra arbetet effektivt och genomtänkt. Med utgångspunkt från en grundlig analys av kundens behov och projektets fysiska, kulturella sociala sammanhang, vill vi utveckla specifika lösningar för varje projekt. Vi tycker att det är viktigare att hitta de relevanta frågorna, innan man börjar arbeta med svaren. En viktig del i Dreems arbete är att ha ett nära samarbete med beställare och uppdragsgivare som grundar sig på lyhördhet och flexibilitet. Vi använder oss av digitala verktyg som underlättar processer och som ger beställare information och kunskap i projekten.

dreem-projekt-aktuellt-2-1.jpg
Vi har högt i tak och vill att alla uttrycker sina tankar om projekten. Målet är att ha “gjort allt” innan vi visar projekten externt.
— Maya Iwdal