DREEM+om+oss+1-1.jpg
 

Om Oss

Dreem grundades på tre stycken ledord: etik, kreativitet och mångfald. Ända sedan starten har vi haft som målsättning att uttrycka oss kreativt med ett mål om att skapa ett hållbart och inspirerande samhälle. Expertis innefattar arkitektur, stadsbyggnad, byggnadskonstruktion, teknisk samordning och inredning. Dreem anser att arkitektens uppgift är att ge alla projekt samma omsorg, oavsett storlek och ekonomiska förutsättningar samt att alltid sikta efter god, genomtänkt och personlig arkitektur. Under resans gång har vi vuxit och blivit ett kontor med bred internationell bakgrund och mångfald i våra team, detta gör att vi tillsammans skapar något speciellt. Vi är ett lokalt kontor med stora planer för framtiden. Vi låter våra projekt tala för sig själva medan vi arbetar med att skapa arkitektur som påverkar samhällets utveckling framåt.

 

Dreem skapar medveten och engagerad arkitektur som påverkar samhällets positiva utveckling framåt och skapar mervärde för människor och våra kunder.

 
dreem-projekt-kista-profilbyggnaden-1-1-slide.jpg

Hållbarhet

Dreem har kompetens för certifiering inom Miljöbyggnad för Swedish Green Building Council samt även erfarenhet av att arbeta med BREEAM och LEED.

dreem-projekt-hovas-hills-4-1-slide.jpg

Processer

Dreem arbetar efter tydliga processer/ strategier som är utarbetade för att göra arbetet effektivt och genomtänkt. En viktig del i Dreems arbete är att ha ett nära samarbete med beställare och uppdragsgivare som grundar sig på lyhördhet och flexibilitet. Vi använder oss av digitala verktyg som underlättar processer och som ger beställare information och kunskap i projekten.

dreem-projekt-aktuellt-2-1.jpg

Internationellt team

På Dreem har medarbetarna internationell bakgrund med erfarenhet av att driva kontor utomlands. Dreem strävar efter att arbeta mångkulturellt.

Dreem historia.jpg

Historia

Dreem grundades i januari 2014 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

 
You never actually own a Patek Philippe, you merely look it after for the next generation.
— Maya Iwdal