Dreem ritar Sisjödal Äldreboende!

dreem-aldreboende.jpg

Under första halvåret 2018 började Dreem arbeta med ett projekt, i samarbete med Dawasta och BRAbygg, för ett nytt äldreboende i Sisjön. Vi hade ett tydligt mål: att genom innovativ design, planering och högkvalitativa material, leverera ett äldreboende som sticker ut på marknaden. Ett gemensamt mål var att skapa ett äldreboende som de boende kan säga med stolthet att de bor i. Efter en intensiv höst med att gestalta projektet, är vi nu ett steg närmare målet, då vi var med när det första spadtaget togs igår på plats i Sisjön. Dawasta, BRAbygg och Dreem var med under eventet, tillsammans med Jahja Zeqiraj, ordförande i Fastighetsnämnden. Dreem ser fram mot att se detta högklassiga projekt, som är planerat att stå färdigt under 2020.

Visualiseringarna är gjorda av Adore Adore

 

Nyheten sprider sig:

Worldinproperty.se 


August Iwdal