EAB Racketcenter öppnar

Dreem har varit med och utformat det nya EAB Racketcenter, vilken slog upp dörrarna den 10:e september. Den ombyggda tennishallen har fått tre padelbanor, två tennisbanor inomhus, fyra tennisbanor utomhus och helt nya gemensamhetsutrymmen med bland annat omklädningsrum, bastu och lounge.

Read More
Karin Lindwall
Erfaren arkitekt sökes

Vi söker just nu en handläggande arkitekt med minst 5 års erfarenhet, och som kan arbeta med projekt i alla skeden. Vana av att arbeta i Revit är mycket meriterande.

Om du är intresserad av att söka jobb hos oss, skicka ansökan med CV och portfolio (max 10MB) till info@dreem.se

Read More
Karin Lindwall
Välkommen Raphaelle

Raphaelle är en arkitektstudent och har studerat i Frankrike på Ecole Nationale Supérieure d'Architecture i Lyon. Raphaëlle är intresserad av hållbarhet, och framför allt alternativa sätt att bygga exempelvis med återvunnet material eller naturmaterial, och grafisk design. Hon kommer att praktisera hos oss och arbeta med olika typer av projekt och uppgifter för att lära sig om skandinavisk arkitektur och arbetssätt.

Read More
Karin Lindwall
Välkommen Elsa!

Vi hälsar Elsa välkommen till oss på Dreem. Elsa har läst på arkitektskolan i Lund under 3 år och kommer att praktisera hos oss på kontoret. Hon kommer att få arbeta med olika typer av projekt och uppgifter för att få lära sig om arkitektyrket.

Read More
Karin Lindwall
Välkommen Klas!

Vi säger välkommen till Klas som är byggnadsingenjör och kommer att stärka Dreems tekniska kompetens med bland annat sina BIM-kunskaper. Klas har som mål att skapa god arkitektur där gestaltning och teknik samspelar. Han har tidigare arbetat på Studio Ekberg Arkitektur med flertalet projekteringar i BIM.

Read More
Karin Lindwall
Sisjödal äldreboende börjar ta form

Under första halvåret av 2018 började Dreem arbeta med ett projekt, i samarbete med Dawasta och BRAbygg, för ett nytt äldreboende i Sisjön och nu börjar det ta form. Vi hade ett tydligt mål: att genom innovativ design, planering och högkvalitativa material, leverera ett äldreboende som sticker ut på marknaden.

Read More
August Iwdal
Projekt Skärholmen

DREEM har i samarbete med Stockholms stadsbyggnadskontor, tre andra arkitektkontor varit inblandat i stadsplanering för Vårholmsbackarna som är beläget i Skärholmen, Stockholm.

Read More
August Iwdal
DREEM firar 5 år

I år firar Dreem hela 5 år som kontor. Dreem har firat bland annat genom att besöka skärgården och fick se en hel del skärgårdsbebyggelse och vacker natur.

Read More
Karin Lindwall
Mer från Vision Floda

Fler bilder från Växthustomten, en del av Vision Floda. Hållbarhet, småstadens skala och trä har varit bärande delar i projektet. Glas från de från de gamla växthusen återanvänds och får nytt liv i de nya radhusen.

Read More
August Iwdal
Vision Floda

Dreem höll förra veckan ett föredrag om Vision Floda på Skallsjö Hus i Floda. Något som började som ett äldreboende växte sig till en vision för möjlig framtida utveckling av Floda och en kulturlänk mellan Floda, Nääs och Tollered.

Read More
August Iwdal
Dreem en av finalisterna till plåtpriset!

Dreems projekt Hovås Hills har blivit nominerat till PLÅTPRISET 2019. 
5 projekt står klara som finalister och Hovås Hills är en av dessa. Hovås Hills, med galvaniserat stål i fasad i kombination med tegel, är ett projekt med omsorg om detaljerna och där materialiteten har haft en stor del i skapa ett boende utöver det vanliga.

Read More
August Iwdal
Dreem ritar Sisjödal Äldreboende!

Under första halvåret 2018 började Dreem arbeta med ett nytt äldreboende i Sisjön, i samarbete med Dawasta och BRAbygg. Vi hade ett tydligt mål: att genom innovativ design, planering och högkvalitativa material, leverera ett äldreboende som sticker ut.

Read More
August Iwdal
Dreem ritar kontor åt Folksam

Dreem har fått det prestigefyllda uppdraget att rita kontor åt Folksam för Hufvudstadens. Folksam kommer att flytta till nya lokaler i Göteborg och gör en sammanslagning av Göteborg och en del mindre kontor.

Read More
August Iwdal