Jobba hos oss!

November 12, 2018

Just nu söker vi en arkitekt med minst 5 års erfarenhet och gärna vana av att arbeta i Revit samt med tidiga skeden.

Vi söker även en ingenjör som har erfarenhet av Revit.

Om du är intresserad av att söka jobb hos oss, skicka ansökan med CV och portfolio (max 10MB) till info@dreem.se

Välkommen Johann!

October 15, 2018

Vi stärker vårt team ytterligare inom inredning! Johann är inredningsarkitekt med ursprung i Göteborg och har en gedigen bakgrund inom planering och design av hotell. Han har arbetat mycket i internationella projekt och har goda kunskaper i projektledning och samverkan mellan olika kompetenser.

Dreem ritar kontor åt Folksam

October 4, 2018

Dreem har fått det prestigefyllda uppdraget att rita kontor åt Folksam för Hufvudstadens. Folksam kommer att flytta till nya lokaler i Göteborg och gör en sammanslagning av Göteborg och en del mindre kontor. Dreem har fått uppdraget att rita nya kontoret och dess inredning. Vi tycker att det är ett roligt och spännande uppdrag som vi kommer att utveckla tillsammans med Folksam och Hufvudstaden med mål att göra ett modernt, hållbart och attraktivt kontor.

 

Läs mer om nyheten här:

fastighetssverige.se

fastighetsvarlden.se

worldinproperty.se

 

Foto: Kalle Sanner

Dreem i Paris

September 24, 2018

Dreems studieresa har denna gång förlagts till Paris och där har vi sett allt från museer till nya bostadsutvecklingsområden. Paris som varit präglat av Seines genomströmning och den Haussmann:ska vägdragningen har fått många moderna tillskott i den gamla stadsbilden. Flera ikoniska projekt har infogats i den gamla välkända staden. Vi inspireras av strategier för att infoga tillägg i historiska miljöer, nya bostadsutvecklingar, behandling av det offentliga rummet samt lärdomar från resultatet av konceptuella projekt.

Välkommen Hanna!

September 5, 2018

Vi välkomnar Hanna till oss på kontoret. Hanna är byggnadsingenjör och kommer ursprungligen från Borlänge i Dalarna. Hon har läst sin byggnadsingenjörsutbildning på Chalmers. Hon har tidigare arbetat två somrar på Fiskarhedenvillan där hon ritat villor i Revit, vilket gjort att hon börjat intressera sig för bostäder. Hennes intressen sträcker sig även över husbyggnad, samhällsplanering och arkitekturhistoria.

Välkommen Arne!

August 20, 2018

Vi stärker vårt internationella team med ytterligare en arkitekt som har erfarenhet av att jobba i ett annat land. Han har drivit sin egen arkitektfirma i Nederländerna, både under sin utbildning och en tid efter, där han ritade bostäder, om- och tillbyggnader och inredning för privata kunder. Senast, efter sin examen för 2 år sedan, har Arne arbetat på Inbo som ingenjör i storskaliga bostadsprojekt samt i publika/kommersiella projekt. Arne valde att bli arkitekt för att han vill skapa livsmiljöer för människor att trivas i och han flyttade till Göteborg för att han är intresserad av den svenska kulturen, folket och arkitekturen.

Välkommen Ena!

August 16, 2018

Vi har blivit en medarbetare starkare och välkomnar Ena till kontoret! Senast kommer Ena från Lohk Arkitekter där hon har arbetat som arkitekt under 3 års tid. Ena är utbildad i Nepal och har där även arbetat med bostadsprojekt i 5 år. Hon är intresserad av gestaltning och av att skapa hållbar arkitektur och hållbara stadsmiljöer.

Välkommen Olivia!

August 14, 2018

Vi välkomnar Olivia som praktikant hos oss på Dreem. Olivia har nyligen tagit sin kandidatexamen i arkitektur på Chalmers och gör nu praktik innan hon påbörjar sin masterutbildning.
Främst är hon intresserad av social hållbarhet och bostäder. Olivia har under sin studietid även praktiserat på ett kontor i Melbourne, Australien. För att kunna lära sig om vad arbetet som arkitekt innebär, kommer hon att få vara med i olika typer av projekt under sin tid som praktikant.

Tillbaka på kontoret!

August 6, 2018

Nu är vi tillbaka igen från semestern!

Glad sommar!

July 9, 2018